Hos Grønt og Gråt ApS Tagrenderensning tilbyder vi bl.a. rensning af tagrender i Roskilde og på det øvrige Østsjælland. Mange glemmer deres tagrender, og det kan i værste tilfælde føre til dyre vand- eller fugtskader både udvendigt og indvendigt. Vi tilbyder et årsabonnement, så du er fri for at bekymre dig om rensning og vedligeholdelse af dine tagrender, uanset om din ejendom bruges til erhverv eller er en privat bolig. Har du udelukkende brug for rensning af tagrender en enkelt gang, hjælper vi selvfølgelig også gerne med det.

Billig tagrenderensning på hele Sjælland

Vi har fast base i Roskilde, men renser tagrender, nedløbsrør og nedløbsbrønde på hele Sjælland. Vores smarte tagrenderensningssystem gør det muligt at rense tagrender i op til 20 meters højde, 5. sal uden brug af stige, lift og stillads. Det gør det til en meget hurtig og billig metode. Vi roder mindre og koster ikke nær så meget.

Grønt og Gråt ApS Tagrenderensning er din specialist i rensning af tagrender for ejerforeninger, institutioner, plejehjem, skoler og øvrige private og offentlige instanser. Vi tilbyder dog også tagrenderensning i private boliger.

Du hører fra os inden der er gået 24 timer!

Kontakt os i dag, hvis du søger rensning af tagrender i Roskilde og omegn, og hør, hvad vi kan gøre for dig og dine tagrender – til en rigtig fordelagtig pris. Vi vender altid tilbage på henvendelser inden for 24 timer.

Vi tilbyder også rensning af tagrender i Køge, rensning af tagrender i Borup og rensning af tagrender i Store Heddinge. Er ejendommen beliggende et andet sted på Sjælland, skal du selvfølgelig også være meget velkommen til at kontakte os.

Kontakt os
Hent Produktbrochure