Hos Grønt og Gråt ApS Tagrenderensning tilbyder vi bl.a. rensning af tagrender i Vordingborg og på det øvrige Sydsjælland. Vores smarte udstyr tillader os at rense tagrender og videooptage i op til 20 meters højde, 5. sal uden brug af lift og stillads. Det sparer dig penge og gør os mere effektive. Det kan du se på de billeder, vi efterfølgende sender dig af dine tagrender.

Spar penge med en årsaftale på rensning af tagrender i Sydsjælland

Vi renser bl.a. tagrender for ejer- og andelsforeninger, virksomheder, skoler og øvrige offentlige instanser. Private er selvfølgelig også meget velkomne. Vores rensningssystem gør det muligt for os at rense tagrender helt op til 2. sal –  fra jorden. Med vores årsaftale kan du helt slippe for at bekymre dig om tagrenderensning i fremtiden, og så sparer du endda penge samtidig.

Rene og funktionsdygtige tagrender, nedløbsrør og nedløbsbrønde gør en stor forskel. Bliver vandet ikke ført den rigtige vej, vil det selv søge andre veje – som regel ud over kanten. Det kan have fatale følger for tag, murværk, sokkel og fundament. Vi oplever indimellem dyre vand- og fugtskader, der kunne være undgået, hvis tagrenderne havde haft mulighed for at gøre deres arbejde. Mange forsikringsselskaber dækker ikke skader, der skyldes overfyldte tagrender, og det kan derfor blive meget dyrt at lade stå til.

Hurtig respons og lave priser

Kontakt os i dag, hvis du søger rensning af tagrender i Vordingborg eller omegn, og du hører fra os inden for 24 timer. Vi kommer ud og ser bygningen og giver et uforpligtende tilbud. Vi tør dog godt love, at prisen er helt i orden.

Vi tilbyder også rensning af tagrender i Haslev, rensning af tagrender i Næstved og rensning af tagrender i Præstø. I det hele taget kører vi over hele Sjælland. Kontakt os i dag for en snak. Vi kommer gerne ud og ser ejendommen og giver et uforpligtende tilbud.

Kontakt os
Hent Produktbrochure