Rensning af tagrender på hele Sjælland

Grønt og Gråt ApS er tagrenderenser med hovedkvarter i Roskilde, men udfører rens af tagrender over hele Sjælland. Vi tilbyder primært service til professionelle, herunder ejerforeninger, almennyttige boliger, andelsboligforeninger, virksomheder, fabrikker, kontorer, børnehaver, skoler, plejehjem og øvrige offentlige instanser.

Har du en privat bolig, skal du dog også være meget velkommen til at kontakte os.

Grønt og Gråt ApS – det fornuftige valg

Tagrenderenser op til 20 meters højde, 5. sal uden brug af stillads

Det kan hurtigt blive en dyr affære med professionel tagrenderenser omkring bolig- eller virksomhedsblokke, fabrikker, kontorer og institutioner, da det tidligere har krævet stillads eller lift. Derfor udskyder mange udgiften, hvilket resulterer i en forringelse af tagrendernes levetid.

Det vil vi hos Grønt og Gråt gerne lave om på. Derfor tilbyder vi som professionel tagrenderenser rensning i op til 16 meters højde fra jorden. Det har været muligt for os siden 2016, og det er der blevet taget rigtig godt imod. Vi tilbyder desuden rensning af nedløbsrør og rensning af nedløbsbrønde.

Vores unikke tagrenderensningssystem tillader os at rense tagrender i op til 16 meters højde uden bruge af lift, stillads eller stige. Det betyder, at du kan spare mange penge på rensning af tagrender i stueetage og på første og anden sal samt kvist.

Undgå skader og forlæng levetid på tagrender og bygninger

Hent Produktbrochure

Tagrenderenser med billeddokumentation

For os er det vigtigt, at vores kunder har tillid til os og til det udførte arbejde. Derfor dokumenterer vi altid vores arbejde med billeder af de rensede tagrender, nedløbsrør og nedløbsbrønde. Billederne sender vi til dig på mail efter endt arbejde.

På den måde dokumenterer vi, at kvaliteten af arbejdet altid er i orden, og vi kan vise dig, hvor flotte dine tagrender er blevet. Billederne giver samtidig et overblik over eventuelle skader, som tid og vejr naturligt forårsager, og som kan afhjælpes ved lettere reparation.

Hos Grønt og Gråt ApS Tagrenderens er dine tagrender ALTID i sikre hænder.