Tagrenderne skal tømmes hvert år for at være gearede til de store nedbørsmængder, der kommer i efteråret og vinteren. Du kan i princippet tømme tagrenderne selv, men du kan også få professionelle til det og spare bøvlet. Høje bygninger har længe krævet lift eller stillads for at muliggøre rensning af tagrenderne, men hos Grønt og Gråt ApS Tagrenderensning tilbydes et bedre og billigere alternativ.

Hent Produktbrochure

Tagrenderensning i 16 meters højde fra jorden

Grønt og Gråt ApS Tagrenderensning startede med at tilbyde rensning af tagrender, nedløbsrør og nedløbsbrønde i 2016. De skiller sig ud fra mængden ved at rense tagrender i højden helt uden brug af stillads, stige og lift. I stedet benyttes et smart og kraftigt tagrenderensningssystem, der fungerer som en meget kraftfuld støvsuger. Systemet fjerner alt fra jord, ukrudt og blade til små teglstykker, raketpinde og tennisbolde. De dyre stilladser og lifte spares, og prisen er derfor meget konkurrencedygtig.

Vi samler på tilfredse kunder

Der er mange udbydere på markedet, når det kommer til tagrenderensning. Grønt og Gråt ApS Tagrenderensning skiller sig ikke kun ud ved lave priser og et effektivt system. Her er man klar over, at eksistensgrundlaget er tilfredse kunder. Derfor er virksomheden centreret om netop kunderne og deres ønsker. Arbejdet udføres med en ærekærhed, som er sjældent set.

Medarbejderne udvælges selvfølgelig blandt kyndige fagfolk, men uddannelse og erfaring er ikke nok. Det er lige så vigtigt, at medarbejderne formår at møde kunderne med et smil og en venlig tone, at der er tid til en snak om arbejdet og til at besvare eventuelle spørgsmål.

Det eneste der efterlades er rene tagrender

At hilse pænt på og møde kunderne med et smil er vigtigt. Lige så vigtigt er det, at du ikke efterfølgende kan se, at der har været et tagrenderensningsfirma forbi. I hvert fald ikke på bygninger og i grønne områder. Det eneste, der bør efterlades, er rene tagrender. Hos Grønt og Gråt ApS Tagrenderensning rydder de op, inden de går, og du kan ikke se, at der har været et professionelt firma forbi. Bygninger og grønne områder ser ud, som før de kom. Men tagrenderne er rene. Meget rene. Og de virker.

Billeder dokumenterer arbejdet

I mange år har professionel tagrenderensning været en tillidssag mellem virksomheden og kunden. Om tagrenderne i højden nu var så rene, som der blev sagt, vidste man sjældent. Det har de hos Grønt og Gråt ApS Tagrenderensning ændret på. Her benytter man et særligt udviklet kamerasystem, der kan dokumentere de rensede tagrender, nedløbsrør og nedløbsbrønde. Det smarte ved systemet er, at det også kan afsløre eventuelle defekter eller utætheder. Billederne sendes selvfølgelig til kunden efter endt rensning.

Hos Grønt og Gråt ApS Tagrenderensning samler de på tilfredse kunder – bare tag et kig på referencesiden.