Dine tagrender skal renses jævnligt for at undgå fugtskader og svamp

Dine tagrender skal renses jævnligt for at sikre, at de er funktionsdygtige. Overfyldte eller utætte tagrender kan medføre fugtskader og i værste tilfælde resultere i skimmelsvamp, som er sundhedsskadeligt og svært og dyrt at bekæmpe. Det værste er, at du selv står med regningen, da forsikringen ikke dækker skader som følge af overfyldte tagrender.

For at sikre, at tagrenderne altid kan yde det optimale med de voldsomme nedbørsmængder, Danmark ofte byder på, skal de renses 1 – 2 gange årligt afhængigt af omgivelserne. Mange omkringstående træer og derved nedfaldne blade vil eksempelvis gøre det nødvendigt med 2 årlige rensninger. Ved at rense tagrenderne årligt forlænges levetiden desuden på både tagrender og bygninger.

Forsikringen dækker ikke skader som følge af fyldte tagrender

Det kan blive en dyr fornøjelse, hvis du glemmer dine tagrender. Mange forsikringsselskaber værner sig imod dyre skader ved ikke at dække vandskader, der opstår som følge af misligholdte tagrender og nedløbssystemer.

Det betyder, at hvis dine tagrender, nedløbsrør eller nedløbsbrønde er overfyldte, tilstoppede eller utætte, og der opstår vandskader som f.eks. råd i tagkonstruktionen, fugt i soklen eller endda indvendig skimmelsvamp, dækker din forsikring ikke. Du står derved selv med en stor økonomisk udskrivning. Det gælder både for virksomheder og private.

Med en årsaftale på rensning af tagrender slipper du for at bekymre dig om det. Dine tagrender kan yde optimalt, og du har dokumentation for, at de jævnligt bliver vedligeholdt.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Før
Efter

Sørg for kontinuerlig vedligeholdelse af dine tagrender

Ved kontinuerligt at få vedligeholdt dine tagrender, sikrer du, at de er i den bedst mulige stand. Derved forlænges levetiden på både tagrender og bygning. Du sikrer ligeledes bygningen imod fugtskader, der både er dyre at udbedre og i værste tilfælde kan være sundhedsskadelige, hvis der som følge af længerevarende fugtophobning opstår råd og svamp.

Rene tagrender er bedre gearede til store nedbørsmængder, frost, snavs og skidt, og vil være mindre tilbøjelige til at revne. Jævnlig rensning af tagrender, nedløbsrør og nedløbsbrønde forlænger levetiden med mange år. Det er en besparelse, der er værd at tage at føle på, da nye tagrender er en stor udskrivning.

Årsaftale hos Grønt og Gråt ApS Tagrenderensning

At rense tagrender er et besværligt og beskidt arbejde, og især rensning af nedløbsrør og nedløbsbrønde kan være problematisk. Derfor bør du overveje at overlade arbejdet til professionelle. På den måde sikrer du dig, at arbejdet bliver gjort ordentligt, og tagrenderne bliver samtidig undersøgt for defekter og utætheder med jævne mellemrum.

Hos Grønt og Gråt ApS Tagrenderensning tilbydes årsaftaler, således at du fremover aldrig behøver at bekymre dig om dine tagrender. De professionelle fagfolk kommer på samme tid hvert år og renser og gennemtjekker tagrenderne, så de altid er så funktionsdygtige som muligt.

Læs mere om årsaftale hos Grønt og Gråt