Få renset dit tag fri for alger
Algebehandling af tag 1.250 inkl moms op til 200 m2 tag.

Når du får algebehandlet dit tag, sikrer du dit tag en lang levetid. Det danske klima er meget fugtigt og har store udsving i temperatur, hvilket giver alger gunstige betingelser på dit tag. Derfor skal du, som husejer, være særlig opmærksom på at algebehandle og vedligeholde dit tag. Vores algebehandling går ind og stopper algevækst på taget, så du undgår de fugtskader og frostsprængninger, som mos og algebelægning på taget kan forårsage.

Den bedste tid på året at algebehandle dit tag er fra marts og frem til november.

Du kan selvfølgelig kontakte os året rundt for en algebehandling. Dog vil vi helst komme på dage med tørvejr, sådan at vores miljøvenlige algemiddel får den nødvendige tid til at suge ind og have en langtidsvirkende effekt på dit tag.

Vi anbefaler én årlig algebehandling over minimum tre år, for at have en dybdegående og langtidsholdbar effekt mod alger. Læs mere om vores årsaftale på algebehandling her

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Dybdevirkende algebehandling af dit tag

Måske vil du undre dig, når du ser på taget, lige efter vi har foretaget algebehandling af dit tag, da du ikke umiddelbart kan se en ændring. Det er fordi behandlingen først skal suge ind i taget og langtidsvirke. Algerne vil slippe taget over tid, og virkningen bliver synlig, så dit tag herefter vil fremstå pænt og renholdt.

Er hele taget sat til med mos, grene og blade, skal taget skrabes fri, før vi kan foretage en dybdevirkende behandling mod alger.

Grønt & Gråt renser, tagrender og fliser overalt på Sjælland og øerne

Kontakt os for et godt tilbud

Slip for fugtskader og frostsprængninger i dit tag

Hvordan ser dit tag ud efter en lang vinter? Rigtig mange husejere oplever at deres tage er fyldt med belægninger efter de mange kolde måneder med meget nedbør. Du vil opnå gode resultater med en professionel algebehandling. I Danmark har alger desværre rigtig gode vækstmuligheder på hustage pga. den høje luftfugtighed/nedbør samt de store temperatursvingninger. Algevækst på taget medfører ofte fugtskader og frostsprængninger i taget. Derfor er det smart at få algebehandlet sit tag fra marts til november, før algerne slår dybe rødder i dit tag. Men taget kan selvfølgelig algebehandles i denne periode efter dit behov. Helst på en dag med tørvejr, sådan at behandlingen kan nå at suge godt ind i taget.

Få et tilbud på en algebehandling.

Miljøvenlig algebehandling

Grønt og Gråt sørger for, at du får en grundig og nænsom algebehandling. Vi bruger kun et miljøvenligt og godkendt produkt til bekæmpelse af alger og mos. Du kan derfor være tryg ved algebehandlingen af dit tag.

Vedligehold dit tag med en årsaftale på algebehandling

Ønsker du at algebehandle dit tag, så det fremstår smukt og uden alger og mos skal du give det en algebehandling en gang om året,. Med en årsaftale hos os sikrer du at algebestanden holdes væk og dit tag fremstår sundt og smukt længe. Når du bestiller en årsaftale med algebehandling hos os, skal du ikke gøre noget selv, vi kommer ud en gang om året og vedligeholder dit tag.

Når vi sprøjter dit tag mod alger, er det en effektiv proces. Du får et besøg af os, hvor vi behandler taget, så du slipper for mos og alger. Vi kan komme og udføre algebehandlingen mens du er på arbejde eller mens du er hjemme. Du får altid besked om, hvornår vi kommer, så du kan planlægge herefter.

Bliv kontaktet med henblik på en årsaftale algebehandling

Læs mere om vores årsaftale her

Du kan også indgå årsaftaler med os i forhold til fliserens og tagrenderens

Kontakt os
Hent Produktbrochure