Hos Grønt og Gråt ApS Tagrenderensning tilbyder vi bl.a. rensning af tagrender på Vestsjælland. Rensningen foregår med en tagrendestøvsuger, der hurtigt og effektivt renser og videooptager tagrender i op til 5. sals højde. Det betyder, at vi kan spare dig for udgiften til en lift eller et stillads, og den arbejdstid, det tager, at stille op og pille ned. Vi kommer rundt på hele Vestsjælland, så uanset om du søger rensning af tagrender i Ringsted eller rensning af tagrender i Holbæk, har du mulighed for at gøre brug af vores service og fordelagtige pris. På de billeder, du efterfølgende modtager, ser du tydeligt, at vores system er meget effektivt.

Undgå vand- og fugtskader med en årsaftale

Vi kører på hele Sjælland og foretager hyppigt rensning af tagrender i Ringsted og på Vestsjælland. Er du privat og har blot brug for at få renset tagrender en enkelt gang, rykker vi hurtigt ud.

Alternativt tilbyder og anbefaler vi en årsaftale – især til erhvervskunder. Kort fortalt betyder det, at vi kommer ud 1-2 gange om året og renser tagrenderne, uden at du behøver at bekymre dig om det. På den måde er du sikret, at dine tagrender altid er funktionsdygtige, og du behøver ikke spekulere over oversvømmelser eller vandskader.

Læs mere om vores årsaftale

Få et godt tilbud på tagrenderensning

Tagrender på etageejendomme og høje bygninger kan være svære at komme tilbud. Vi er din samarbejdspartner, uanset om der er tale om foreninger, virksomheder, kontorer eller herregårde.

Kontakt os i dag, hvis du søger rensning af tagrender i Ringsted eller omegn, så vi kan komme ud og kigge på dine tagrender snarest muligt og på den baggrund give et rigtig godt tilbud på tagrenderensning. Vi svarer altid inden for 24 timer.

Vi tilbyder desuden rensning af tagrender i Korsør, rensning af tagrender i Kalundborg og rensning af tagrender i Slagelse. Vi kommer i det hele taget rundt på hele Sjælland og renser tagrender til en rigtig god pris.

Kontakt os
Hent Produktbrochure