Vi renser og vedligeholder dine tagrender med støvsuger og du for billeddokumentation

Tagrender har som udgangspunkt lang levetid – hvis de bliver renset og vedligeholdt løbende. Overfyldte eller ødelagte tagrender virker ikke efter hensigten, hvilket kan resultere i, at bygning, tag og fundament kan tage skade. En overfyldt nedløbsbrønd kan forårsage oversvømmelse i kælderen, en tilstoppet tagrende kan forårsage råd i tagkonstruktionen og et tilstoppet nedløbssystem kan forårsage sætningsskader i fundamentet.

Vores støvsuger når op i 20 meters højde, 5. sal, og er forsynet med kamera, så vi kan sende dig dokumentation for veludført tagrenderens.

Pas på – Din forsikring dækker ikke skader fra overfyldte tagrender!

Mange forsikringsselskaber værner sig imod dyre skader forårsaget af misligholdte tagrender og har som en del af deres betingelser nedsat eller ingen erstatning ved skader som følge af overfyldte eller ødelagte tagrender, nedløbsrør og nedløbsbrønde. Det kan derfor blive en rigtig dyr affære at undlade rensning af tagrender.

Skal bygningen på et tidspunkt sælges, vil utætte tagrender og nedløbssystemer desuden medvirke en K3 fejl i tilstandsrapporten.

Vi benytter en kraftfuld støvsuger til effektiv tagrenderens

Hos Grønt og Gråt ApS Tagrenderens tør vi godt love, at vi har nogle meget konkurrencedygtige priser. Det skyldes, at vi ikke gør brug af hverken stillads eller lift, men i stedet støvsuger dine tagrender fra jorden med en særlig udviklet støvsuger til tagrender.

Støvsugeren er så kraftig, at den fjerner alt fra skidt til blade, mos og ukrudt og efterlader dine tagrender rene og funktionsdygtige.

At få renset tagrender på høje bygninger er en tillidssag. Vi vil gerne yde en ekstra service og bevise, at vi gør vores arbejde ordentligt. Derfor kontrollerer vi tagrenderne med vores kamerasystem efter endt rensning. Billederne sender vi til dig, så du også kan se, at du har fået dét, du har betalt for.

Støvsugeren er forsynet med kamera for dokumentation.

Kontakt os
Hent Produktbrochure