Hvis du kigger nærmere på dine havefliser eller gangfliser, vil du opdage, at de med tiden får belægning af forskellig karakter. Oftest skyldes belægningen på fliserne alger, flisepest, sort lav og ukrudt. Når du oplever det, er det tid at få renset dine fliser.

Grønt og Gråt ApS renser fliser overalt på Sjælland og øerne.

Få et tilbud på en fliserens

Vi har lavet en lille kort film der beskriver, hvordan vi helt præcis kan hjælpe, du er også velkommen til at læse mere om emnet under videoen.

Priser på flise rens og algebehandling

Bronzepakke
2.800 kr. inklusive moms

Fliserens op til 50 m2

Fliserens
Algebehandling af fliser
Impregnering af fliser
Nyt fugesand/stenmel leveres
Slutrengøring

37 kr. per ekstra m2 inkl. moms.

Sølvpakke (vores kunders foretrukne)
3.900 kr. inklusive moms.

Fliserens op til 50 m2

Fliserens
Algebehandling af fliser
Imprægnering af fliser
Nyt fugesand/stenmel leveres
Slutrengøring

40 kr per ekstra m2 inkl. moms

I pakken indgår også:

Algebehandling af tag maksimum 200 m2
Herudover 5 kr. per m2 for algebehandling af tag

Guldpakke
6.175 kr. inklusive moms

Fliserens op til 50 m2

Fliserens
Algebehandling af fliser
Imprægnering af fliser
Nyt fugesand/stenmel leveres
Slutrengøring

43 kr per ekstra m2 inkl. moms

I pakken indgår også:

Algebehandling af tag maksimum 200 m2
Herudover 5 kr. per m2 for algebehandling af tag

Rensning af tagrender stue/første sal maks 50 m
Herudover 18 kr. per meter

Årsager til at dine fliser bliver grimme med årene

Alger

Når dine fliser bliver angrebet af alger, kan du se det ved at overfladen bliver grøn og mørk. Alger trives bedst i skygge, hvor overfladen er våd længe efter regn eller dug er faldet. Alger er hurtigt voksende, men kan også fjernes fra fliserne relativt hurtigt. Vores algerens er effektiv og både nænsom mod dine fliser og miljøet.

Flisepest

Har dine fliser fået flisepest, kan du genkende det ved gråhvide plamager, der er meget svære at fjerne. Der er flere arter af flisepest, som kan give både, gule, grønne og sorte plamager på dine fliser. Du sikrer dig bedst ved at få professionel rensning af dine fliser, når først flisepesten har bredt sig, da den er vedholdende og svær at fjerne selv.

Ukrudt og mos

Mellem fliserne vil der uundgåeligt vokse ukrudt, som kan slå rødder under fliserne og derfor give anledning til et kontinuerligt lugearbejde. Mos vokser på din flisebelægning i de skyggefulde, fugtige områder. Hvis du fjerner mos og ukrudt inden vi kommer og vasker dit fliseområde, kan vi sørge for at levere en speciel type sand du kan feje mellem fugerne efter fliserens og eventuel imprægnering, hvor både mos og ukrudt efterfølgende vil have sværere ved at få fat.

Sort lav

Du har sikkert ikke lagt mærke til at dine fliser har fået sort lav, da det ofte ligger skjult under andre vækster på flisens overflade. Sort lav ligner til forveksling oliepletter, den minder om flisepest, men sætter sig endnu dybere og kræver en tilbundsgående rensning af flisen. Hvis du har sandsten er det særlig vigtigt at rense for sort lav, da det ofte sætter sig i flisens porer. Ved særligt slemme tilfælde af sort lav, skal vi rense fliserarealet to gange.

Fliserens – grundig rens og vedligehold

Før Grønt og Gråt ApS kommer og renser dine fliser

Du skal forberede dig på vores besøg ved at:

– Tjekke dit vandtryk. Kontakt os, hvis du er usikker herpå.

– Rydde dit fliseareal for møbler, grene og blade.

– Skære flisekanterne fri for græs, så vi kan rense fliserne helt til kant.

Vi hjælper dig gerne med at flytte et par ting fra fliserne inden vi går i gang med fliserensen.

Fliserens

Dine fliser bliver renset med vores specialudstyr, der er beregnet til at højtryks vaske fliserne i dybden. Det er vigtigt at nævne, at når vi renser fliserne, så vasker vi dem, vi spuler ikke med højtryk. Det betyder, at rensningen ikke slider på dine fliser og de fremstår som nye efter en rens.

Opmåling af flisearealet

Når vi besøger dig, opmåler vi dit fliseareal og vurderer flisernes tilstand samt hvilke renseprocesser, der skal til for at få dem rengjort. Herefter får du et tilbud på, hvad det koster at få renset hele dit fliseareal.

Udfyld dine kontaktoplysninger og få et tilbud på en fuld fliserens

En fuld fliserens indeholder en indledende fliserens, flisebehandling mod alger, fliseimprægnering samt levering af fugesand til fejning mellem fliserne

Flisebehandling mod alger

Algebehandlingen sprøjtes på efter rensningen af fliserne. Den nedbryder eventuelle rester og sporer, der kan sidde tilbage i porerne på fliserne samt i fugerne. Denne behandling er præventiv og får resultatet af fliserensen til at have en længerevarende effekt. Når algebehandlingen er tørret ind og virker i fliserne, kommer vi tilbage og afslutter behandlingen med fliseimprænering af dine fliser. For optimal virkning skal det være opholdsvejr, når vi renser og behandler dine fliser.

Fliseimprægnering

Imprægnering af dine fliser beskytter overfladen på flisen og minimerer muligheden for at den optager fugt. Dermed får vækster, så som alger og sort lav kamp til stregen, da imprægneringen forringer deres levevilkår betydeligt. En imprægnering af dine fliser gør, at det flotte resultat holder længere end hvis du nøjes med rens og algebehandling. Derfor vil vi altid tilråde at afslutte med en fliseimprægnering af dine fliser så dine fliser står super flot.

Fugesand fejes på fliserne

Når vi renser dine fliser, kan det ikke undgås at vi skyller lidt af fugesandet væk. Det giver en rigtig god finish, når der fejes fugesand over flisearealet. Den type sand vi levere er sværere for ukrudt at fæstne sig i. Du kan selv vælge at feje fugesand på dine fliser eller lade os gøre det. Det er ikke en del af vores standard tilbud, men vi gør det gerne som et ekstra tilkøb.

Vigtig oplysning

Når du bruger Grønt og Gråt ApS , kan du altid være sikker på, at vi leverer en god kvalitet. Vi er bevidste om at tjekke kvaliteten af vores arbejde under hele processen, imens vi renser og behandler dine fliser. Uanset hvilken del af processen vi har udført hos dig, sørger vi for at rydde op og rengøre efter vores arbejde, og du vil finde dine udearealer i opryddet og rengjort stand. Det betyder meget for os, at du er glad for resultatet og for vores kommunikation undervejs.

Rens af fliser med miljøvenlige produkter

De produkter, som Gråt og Grønt bruger til at rense dine fliser er miljøvenlige. Det betyder, at du kan have god samvittighed over den væske, der siver ned mellem fliserne. Vi holder os konstant opdateret på gældende miljøregler og er helt ajour med at fokus på klimaet hele tiden skærpes.

Vi bruger kun godkendte produkter.

Få et samlet tilbud på fliserens Den store pakke inkluderer:

– Fliserens

– Algebehandling

– Imprægnering

– Fugesand

Du kan også tilmelde dig vores årsaftale, hvor vi skumbehandler dine fliser på årlig basis og sikrer holdbarhed og flot udeende i 10 år.

Årsaftale – Din garanti for flotte fliser i 10 år

Hvis du ønsker at dine fliser skal fremstå vedligeholdte og rengjorte i mange år, kan du benytte dig af vores årsaftale, hvor vi kommer ud og vedligeholder og behandler dine fliser hvert år. Det giver dig en garanti på flisernes flotte udseende på 10 år. Vi behandler mod alger på årlig basis. Du vil ikke selv skulle gøre noget, vi kontakter dig inden vi kommer hvert år. Selve behandlingen slider ikke på dine fliser, da vi skumbehandler dine fliser en gang årligt.

Bliv kontaktet med henblik på en årsaftale

Læs mere om vores årsaftale her

Kontakt os
Hent Produktbrochure