Hos Grønt og Gråt ApS Tagrenderensning tilbyder vi bl.a. rensning af tagrender i København og i de øvrige byer i Hovedstadsområdet, så uanset om du ønsker tagrenderensning i Glostrup eller tagrenderensning på Frederiksberg, har vi mulighed for at hjælpe – også i etageejendomme, da vores udstyr tillader os at rense tagrender i op til 5. sals højde.

Specialister i tagrenderensning

Hos Grønt og Gråt ApS Tagrenderensning er vi specialister i at rense tagrender. Det gør os hurtige og effektive. Og så rydder vi selvfølgelig altid op efter os, inden vi går. Du kan faktisk ikke se, at vi har været forbi, før du modtager vores billeder af dine rensede tagrender pr. mail – så er du til gengæld ikke i tvivl.

Hos os får du erfaren tagrenderensning til erhvervsbygninger. Vi tilbyder dog også rensning af tagrender i private hjem.

Kontakt os i dag og hør nærmere, hvis du søger rensning af tagrender i København og omegn. Vi kommer gerne ud og tager en snak, ser på arbejdet og giver en god pris på tagrenderensning.

Få en årsaftale og slip for besværet

Ønsker du helt at undgå bekymringerne ved dine tagrender, kan du tegne en årsaftale. Med en årsaftale kommer vi ud og renser tagrenderne 1 – 2 gange om året, så de altid er funktionsdygtige og rene. I samme ombæring undersøger vi, om tagrenderne er hele og intakte, og giver besked, hvis ikke det er tilfældet.

Vi tilbyder også rensning af tagrender i Ballerup, rensning af tagrender i Rødovre og rensning af tagrender i Valby. Søger du tagrenderensning i en anden by i hovedstadsområdet, skal du selvfølgelig også være meget velkommen til at kontakte os.

Kontakt os
Hent Produktbrochure