Tilfredse kunder over hele Sjælland

Tagrenderenseren på arbejde - Vi møder dig med et smil

Vi møder dig med et smil

Som ejer af Grønt og Gråt ApS Tagrenderensning, sætter jeg en stor ære i at levere et ordentligt stykke arbejde, uanset om der er tale om en kommunal ejendom, en fabrik, en beboelsesejendom eller en privat villa. Det samme gør alle mine medarbejdere. Vi hilser desuden altid med et smil på læben og rydder pænt op efter os, inden vi går.

Hos Grønt og Gråt ApS Tagrenderensning er dine tagrender ALTID i sikre hænder.

 

“Grønt og Gråt ApS Tagrenderensning får mine bedste anbefalinger”

Grønt og Gråt ApS tagrenderensning får mine bedste anbefalinger. God vejledning både før og efter arbejdet bliver udført. Ingen ventetid. Yderst fornuftig pris. Alle aftaler bliver overholdt

Lærke Olsen /E/F Amager

 

“Perfekt udførelse af arbejdet”

Vi havde problemer med vand, der stod ud fra tagrender ved voldsom regn, og kontaktede Grønt og Gråt ApS Tagrenderens. Vi fik et fornuftigt tilbud og perfekt udførelse af arbejdet på aftalt tidspunkt samt efterstående billeder af de rensede tagrender i vores boligforening. Vi vil også fremover kontakte Grønt og Gråt ApS Tagrenderens for lignende opgaver og kan kun anbefale, at andre gør det samme.

Kenny Mencke /Bagsværd

 

Kontakt os for yderligere information

 

“Rigtig god oplevelse”

Tak for super godt udført arbejde, sjældent møder man et firma der er så smertefrit at arbejde med – Rigtig god oplevelse!

Mette Folkmann /Hellerup

 

“Økonomisk besparelse med tagrenderensning uden lift”

Vi havde udfordringer med flere af vores ejendomme, da vores tagrender sidder i 2. sals højde, og vi derfor skulle bruge lift. Vi valgte et firma, der kunne rense tagrenderne i den højde uden lift og fik en klar økonomisk besparelse. De udførte opgaven til vores fulde tilfredshed, og der var ryddet pænt op efter dem. Vi har valgt at tegne årsaftale med Grønt og Gråt ApS Tagrenderens, så vi ved, at vores tagrender, nedløbsrør og brønde er i trygge hænder.

Ole Hansen /København

 

Rensning af tagrender – pris

 

“Rensning af tagrender uden lift er klart billigere”

Vi har fået hjælp af Grønt og Gråt ApS Tagrenderens på flere huse med høje tagrender. Blandt andet hovedbygningen på Trudsholm. Vi modtog billeder af de rensede tagrender, og det var billigere end vores alternativ med lift, så det er ikke sidste gang, vi hyrer Grønt og Gråt ApS Tagrenderens.

Johan Scheel /Kirke Såby

 

“Flink og professionel betjening”

Jeg bor i et hus med høje tagrender, hvorfor jeg kontaktede Grønt og Gråt ApS. Mine tagrender var ikke renset i flere år. Dette gjorde Grønt og Gråt Tagrenderens. Jeg er yderst tilfreds med mine rensede tagrender, så Grønt og Gråt får lov fremadrettet at passe mine tagrender for mig. Det er virkelig en rar fornemmelse.

Anette Rasmussen /Jyllinge

 

“Førsteklasses kvalitetsarbejde”

Grønt og Gråt Tagrenderens har renset tagrender, nedløbsrør og nedløbsbrønde på mit hus. Arbejdet er udført til aftalt tid og pris. Kvaliteten af det udførte arbejde er helt i top. Jeg kan varmt anbefale Grønt og Gråt Tagrenderens. De leverer et førsteklasses kvalitetsarbejde og rydder pænt op efter sig.

Flemming Servais /Taastrup

 

“Varmeste anbefalinger”

Jeg takker for veludført arbejde. Har været yderst tilfreds med Grønt og Gråt Tagrenderens’ arbejde og fremtoning. Jeg takker også ja til en serviceaftale om rensning af tagrender 2 gange om året. Jeg kan på det varmeste anbefale Grønt og Gråt Tagrenderens. De kan noget, jeg ikke har set før.

Kurt Jensen /Ejendomsadministrator, Frederiksberg

 

Tagrenderensning – Tilfredse kunder er vores eksistensgrundlag

Tagrenderensning hos os udføres af dygtige fagfolk. Vi sætter en ære i at udføre et ordentligt stykke arbejde,  men vi sætter en lige så stor ære i, at vores medarbejdere møder dig med et smil og et pænt ”goddag”. Har du spørgsmål, tager vi os gerne tid til at besvare dem, og vi rydder pænt op efter os, inden vi går. Tilfredse kunder er vores eksistensgrundlag, og derfor gør vi meget ud af netop dét. Kontakt os for en uforpligtende snak om dine tagrender, nedløbsrør og nedløbsbrønde, så du slipper for bøvlet med fyldte tagrender og kan bruge tiden på noget andet.

top